U bent hier

Algemene voorwaarden jeugd

Algemene Voorwaarden Tennislessen TV De Witte Schare.

Om tennislessen te kunnen volgen dient men lid van onze vereniging te zijn. Nieuwe leden moeten zich daarom eerst aanmelden via onze website.

Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat men akkoord met de algemene voorwaarden, zoals op dit formulier omschreven, en machtigt men de vereniging om het cursusbedrag eenmalig af te schrijven van zijn/haar rekening. Dit zal omstreeks de 3e of 4e lesweek plaatsvinden.
Nadat wij de inschrijvingen hebben ontvangen, berichten wij de deelnemers ongeveer 1 week vóór aanvang van de training per email de betreffende lesdag, tijd en groep.
Indien dit in afwijking is van de mogelijkheden van de deelnemer(s), wordt hieromtrent overleg gepleegd. Op dat moment bestaat nog de mogelijkheid om zich terug te trekken van de lessen. De trainer heeft het recht om de indeling van de groepen de eerste 2 weken te wijzigen, indien dit zijns inziens ten gunste komt van een individu/groep. Dit geschiedt in overleg met de betreffende deelnemer(s). Indien men zich terugtrekt van de opgegeven tennislessen nadat de indeling daarvan is opgemaakt, is men toch het volledige lesgeld verschuldigd.
Het lesgeld bedraagt € 97,-- per persoon voor een reeks van 18 lessen in een groep van zo mogelijk 8 personen.
Tijdens de winterperiode (oktober t/m maart) en de zomerperiode (april t/m september) worden er lesprogramma’s van een nader te bepalen aantal tennislessen verzorgd. Deze cursussen worden verzorgd door Tennisschool Sport Events BV. De trainer heeft het recht om aan het begin of het einde van de les 10 minuten voor zichzelf te besteden, mogelijk om wat te eten/drinken of andere noodzakelijkheden.
Tijdens de carnavalsvakantie (1 week), de meivakantie (1 week niet, 1 week wel), de zomervakantie (6 weken), de herfstvakantie (1 week) en de kerstvakantie (2 weken) worden er geen trainingen georganiseerd.
Bij verhindering van de trainer zal deze de betreffende deelnemers hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien men zelf verhinderd is, ongeacht de reden, heeft men geen recht om deze lessen ingehaald te krijgen. Ook bij langdurige verhindering, door bijvoorbeeld ziekte of blessure van de deelnemer, vindt geen terugbetaling plaats.
Indien lessen uitvallen wegens weersomstandigheden, geldt de volgende inhaalregeling. Bij de wintertraining: de eerste drie lessen, die uitvallen, worden ingehaald voor de vierde en de vijfde les, die uitvallen, worden er op een later tijdstip inlooptrainingen georganiseerd;indien er meer dan vijf lessen uitvallen, gaat dit voor rekening van de deelnemers.
Bij de zomertraining: de eerste twee lessen, die uitvallen, worden ingehaald.indien er meer dan twee lessen uitvallen, gaat dit voor rekening van de deelnemers.
Het volgen van de tennislessen is voor eigen risico. TV de Witte Schare kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, voortkomend uit de trainingen. In alle gevallen, waarin dit reglement niet voorziet, neemt het bestuur een beslissing.

Nieuwe jeugdleden mogen meteen instromen mits er op dat moment een geschikte groep is. Indien men vragen heeft over de cursus, kan men contact opnemen met de trainingscoördinator van TV de Witte Schare. Voor de jeugd is dit Peggy Thijssen (tel. 06-21 66 65 67).

Wij wensen iedereen een plezierige en vooral leerzame training toe.
TV De Witte Schare.

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer